Romanian Press

Debut excelent pentru Alex Olah în primul meci oficial al sezonului pentru CB Breogan

Alex Olah a jucat primul meci oficial pentru CB Breogan în LEB Oro. Noua echipă a internaționalului român a câștigat categoric pe terenul lui Tau Castello, scor 91-68, într-un meci desfășurat ieri seară, 28 septembrie. CB Breogan a dominat categoric partida și după primele trei sferturi avea un avantaj de 40 de puncte.

Final de sezon pentru Alex Olah - 24secunde.ro

Alex Olah a încheiat sezonul competițional 2018/19. Compatriotul nostru, component al echipei Kangoeroes Mechelen, a fost învins în sferturile de finală ale Euromillions League 2019 de Antwerp Giants, formație ce a câștigat sezonul regulat. Scorul general al serie a fost de 2-0.

Suporterii îl pot vota pe Alex Olah între cei mai buni jucători ai sezonului 2018/19 în Belgia - 24secunde.ro

Alex Olah, component al echipei Kangoeroes Mechelen, formație angrenată în Euromillions League - campionatul profesionist al Belgiei, care a dat una dintre protagonistele F4-ului Basketball Champions League 2019, a fost nominalizat între cei mai buni jucători ofensivi și defensivi ai sezonului 2018/19.

Cea mai bună prestație stagională pentru Alex Olah - 24secunde.ro

Alex Olah a stabilit recorduri personale stagionale în victoria repurtată de Kangoeroes Mechelen asupra lui Leuven Bears, scor 77-68. Confruntarea contează pentru Euromillions League - ediția 2018/19. Titularizat la poziția 5, Olah a avut 36 minute de joc, perioadă în care a totalizat 28 puncte.

Aport consistent din partea lui Olah și victorie pentru Kangoeroes - 24secunde.ro

Alex Olah a avut o nouă prestație solidă, iar Kangoeroes Mechelen au învins Belfius Mons Hainaut, scor 80-72. Partida contează pentru etapa a 22-a din Euromillions League și a avut loc sâmbătă (30.03). Compatriotul nostru a fost titularizat la poziția 5 și a totalizat 16 puncte.

Înfrângere în deschiderea playoff-ului pentru echipa lui Alex Olah - 24secunde.ro

Antwerp Giants au depășit Kangoeroes Mechelen în meciul de deschidere al sferturilor de finală din playoff-ul Euromillions League - ediția 2018/19. Rezultatul final a fost de 94-72. Alex Olah a fost titularizat la poziția 5 și a bifat 27 minute în teren.

Prestație ofensivă de excepție pentru Alex Olah - 24secunde.ro

Alex Olah a izbutit o prestație ofensivă impresionantă în victoria repurtată de Kangoeroes pe terenul lui Okapi Aalstar, în etapa a 33-a din Euromillions League. Formația la care evoluează compatriotul nostru a învins cu scorul de 92-70. În 33 minute, folosit ca titular la poziția 5, Olah a contabilizat 33 puncte.

Double-double pentru Alex Olah - 24secunde.ro

Kangoeroes Mechelen au suferit o înfrângere în primul joc al dublei confruntări cu Stella Artois Leuven Bears, în Euromillions League - ediția 2018/19. Rezultatul final al partidei desfășurate vineri (12.04) a fost de 78-71. Partida a fost echilibrată în prima jumătate. Leuven conducea la pauză cu 43-39.

Alex Olah marchează coșul victoriei pentru Kangoeroes - 24secunde.ro

Alex Olah a avut o prestație solidă și a avut o reușită decisivă în victoria repurtată de Kangoeroes Mechelen în cel mai recent meci din Euromillions League. Echipa compatriotului nostru a învins cu scorul de 86-84, în compania lui VOO Liege.

Alex Olah a încheiat sezonul regulat în Belgia - 24secunde.ro

Alex Olah a încheiat sezonul regulat al Euromillions League - ediția 2018/19 cu o prestație solidă din punct de vedere individual. El a fost cel mai bun jucător al lui Kangoeroes Mechelen în jocul pierdut pe terenul lui Antwerp Giants, scor 107-78

O victorie și o înfrângere pentru echipa lui Alex Olah la finele acestei săptămâni - 24secunde.ro

Kangoeroes Mechelen a împărțit victoriile cu Basic Fit Bruxelles în Euromillions League - ediția 2018/19. Cele două formații s-au confruntat în etapele 31 și 32 ale sezonului regulat din liga belgiană, jocuri desfășurate vineri (03.05) și sâmbătă (04.05). Primul meci, găzduit de Kangoeroes, s-a încheiat cu scorul de 66-64.

Cea mai bună prestație stagională pentru Alex Olah - 24secunde.ro

Prima rundă dublă din sezonul regulat al Euromillions League - campionatul Belgiei la baschet masculin - a consemnat înfrângeri pentru Kangoeroes Mechelen. Echipa lui Alex Olah a cedat de două ori în fața lui Limburg United. Primul meci a fost găzduit de Limburg și a avut loc vineri (05.04), încheindu-se cu scorul de 123-84.

Al 4-lea double-double stagional pentru Alex Olah - 24secunde.ro

Alex Olah a reușit cea mai bună prestație stagională. El a izbutit un double-double în eșecul suferit de Kangoeroes Mechelen pe terenul lui Antwerp Giants. Rezultatul final a fost de 84-62. Olah a bifat 31 minute de joc, perioadă în care a totalizat 19 puncte.