Magazin de Baschet in Europa | ManelSanchez.com

Magazin de Baschet in Europa | ManelSanchez.com

Problemele mele

Caut constant magazine de baschet în Europa care au pantofi pe marimea mea. Oamenii nu cunosc lupta prin care trec atunci când încerc să cumpăr haine sau pantofi de baschet. Pentru haine, dacă vreau să fie suficient de lungi, trebuie să cumpăr 3-xl sau uneori 4-xl. Dar problema este că nu sunt lat, sunt doar înalt. Cu toate acestea, găsirea hainelor de purtat nu este o problemă la fel de mare ca găsirea pantofilor.

De câte ori intru într-un magazin, nici măcar nu mă obosesc să mă uit la rafturi. Mă duc direct la recepție și întreb „Care este cea mai mare mărime de pantofi din magazin?” Cu o privire confuză, ei spun că au mărimea 14US sau mărimea 15US. Pentru cei care nu știu, port mărimea 17US. Adică 51,5 EU. Vă puteți imagina că este destul de greu de găsit. Și dacă prin vreun miracol au în magazin un pantof de mărimea 17… pare unul care stă pe raft din 1996.

Dar la manelsanchez.com a fost total diferit. Când am întrebat dacă au mărimea 17, mi-au răspuns că da. În mintea mea, m-am gândit că poate avea 1 sau 2 perechi. Când am întrebat dacă le pot vedea, mi-au spus să merg să aleg un model de pe raft și îmi vor aduce mărimea din spate. Acum eu eram cel care era confuz.

Bascheții cumpărați

AIR JORDAN 1 LOW “LIGHTWEIGHT”
JORDAN SUPER FLY 2017 BLAKE GRIFFIN “NORTH CAROLINA”
ADIDAS DAME 5 “ALL SKATE”
PUMA UPROAR HYBRID COURT CORE “WHITE META”

Îți dai seama cât de confuz am fost? După cum am spus mai sus, în unele magazine, aș avea o singură opțiune. La manselsanchez.com aveam mai mult de 10. Modele diferite, culori diferite, pur și simplu nu știam ce să cumpăr. Am ajuns să cumpăr Air Jordan 1 Low „Lightweight” pentru a umbla pe stradă cu ei, Jordan Super Fly 2017 Blake Griffin „North Carolina” pentru că se potrivește foarte bine cu echipamentul de acasă al echipei, Adidas Dame 5 „All Skate” pentru a se potrivi cu echipamentul de deplasare. și Puma Uproar Hybrid Court Core „White Meta” pentru antrenamente.

Mulțumesc ManelSanchez.com.

Mulțumesc pentru pantofi și pentru că ați avut grijă de mine aici, în Lugo. Iubești baschetul și noi te iubim pentru asta! Ai câștigat un client pe viață! Pana data viitoare!

Recent Post